Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Reviews

Beste Patricia,

Bij deze wil ik je bedanken voor het coaching traject, waarmee ik in werk en privé een aantal dingen heb kunnen veranderen waar ik naar op zoek was. Je hebt op een doortastende manier verbanden weten te leggen tussen de dingen waar ik nu tegen aanloop, mijn persoon en met mijn (beroeps)verleden. Daarbij heb je de spijker op zijn kop geslagen met jouw benadering (analytisch, maar tegelijkertijd heel praktisch, niet-veroordelend en gericht op mijn krachten en drijfveren), en jouw ideeën om mij in mijn kracht te zetten. Jammer dat het traject niet langer kon duren dan dit (daar konden we beiden niets aan doen), maar het heeft me in werk en privé al veel opgeleverd! Hoop je in de toekomst nog eens terug te zien, dank voor je inzet!!

- RT.

Beste Patricia,

Ik had me in mijn werk deels bewust klem gezet, en wist geen opties meer te verzinnen. Ik vind het knap en ben dankbaar dat je me toch nog eigen antwoorden op mijn impliciete vragen hebt kunnen laten verzinnen. Ik heb nu weer - deels ook weer eigenzinnige - opties, waar ik er eerder geen meer had. Knap van je!

- Marco.

Beste Patricia,

What you see is what you get'. Je bent een doortastende coach, zowel in individuele als in groepssessies. Je hebt enorm inzicht in allerlei problematiek, en bovenal in mogelijkheden om deze te verbeteren of op te lossen. Jouw warme, persoonlijke benadering valt op en zorgt dat een ieder zich op zijn gemak voelt. Daarnaast zal een coachee altijd regie en controle blijven houden over zijn of haar eigen leerproces, dat bewaak jij nauwkeurig. I see you rising!

- Simone Kester-Schalke, psycholoog

Patricia, ik zie dat je op een positieve manier bezig bent om jouw kennis en vaardigheden in te zetten om mensen te helpen zich te ontwikkelen! Je bent een enthousiaste vrouw die veel rust uitstraalt en een ander de ruimte geeft om te praten en te delen. Natuurlijk sluit ik me aan bij alle berichten van mensen op de site van See You Rising. Je bent een fijn mens en zeer professioneel als coach!

- Marjolein Coenders-de Koning, Gezinshuis 'In de Buurt'

Reacties

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Hartelijk dank voor jouw persoonlijke reactie.